Waar kan ik wasbare mondkapjes online kopen?

Wasbare mondkapjes zijn te koop in onze webshop. Onze voorraad komt uit Portugal, en is volop leverbaar in Nederland.

De tijd dat er een tekort aan mondkapjes was, is dan ook voorbij. Inmiddels heb je ruim keuze uit vele verschillende soorten. Waarom je dan juist ónze Portugese mondkapjes moet hebben? Vanwege de onderscheidende kenmerken:

Onderscheidende kenmerken van onze mondkapjes

Voor wie zijn onze mondkapjes geschikt?

De mondmaskers zijn geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen. We hebben zelfs een speciale variant voor kinderen. Zo is optimale bescherming beschikbaar voor iedereen.

Onze mondmaskers komen zelfs in 2 unieke varianten die je nergens anders vindt:

Uiteraard zijn de turtlenecks en hoodies eveneens wasbaar, en bieden ze dezelfde bescherming als de ‘gewone’ mondkapjes.

Beschikbaar in zwart en wit, en bedrukt (vanaf 100 stuks)

Onze standaard maskers zijn beschikbaar in zwart en wit.

Maar heb je veel exemplaren nodig? Dan is het mogelijk om ze te bedrukken, bijvoorbeeld met je eigen bedrijfslogo. Neem hiervoor contact met ons op.

Verkopen wij ‘goedkope’ wasbare mondkapjes?

De hamvraag: zijn onze mondkapjes ‘goedkoop’? Vergelijk ze gerust met andere op de markt. Maar houd daarbij in het achterhoofd dat je die van ons 50x kunt gebruiken. Dat betekent dat je per draagbeurt voor nog geen 30 cent écht bescherming geniet.

Ook dat laatste feit moet je meenemen in je overweging: de meeste goedkopere mondkapjes bieden slechts schijnveiligheid. De onze bieden bewezen bescherming.

TOP