Technologie & certificering

Breaking News Van Onze Mondkapjes

Ons mondkapje is met succes getest door het Portugese Moleculair Instituut in Lissabon en de resultaten zijn nu openbaar. We bevestigen dat ons hoogwaardige en innovatieve masker het coronavirus inactiveert. U kunt het interview op Euronews hieronder bekijken:

Technische specificaties

Het Ad-tech wasbare mondkapje is een comfortabel, duurzaam en innovatief mondmasker gemaakt van premium materialen. Door de aanwezigheid van meerdere lagen van bescherming, de waterafstotende werking en groot ademend vermogen (9.8 ltr per minuut) is het een wasbaar-mondmasker met een hoog medische werking*. Zelfs na 50 wasbeurten blijft het AD-Protect-P mondkapje voor 95% zijn antimicrobiële werking behouden. Het biologisch afbreekbare high-density polymeer zorgt voor comfort bij hoge temperaturen en voorziet daarnaast in comfortabele luchtvochtigheidsregeling. Onze wasbare mondkapjes zijn getest op bescherming tegen deeltjes van minimaal 3 micrometer, dit is de grootte van druppeltjes die vrijkomen bij bijvoorbeeld hoesten en niezen. Ze voldoen aan de norm zoals door de EU als standaard is bepaald. Met deze norm bieden onze herbruikbare mondkapjes een bescherming van ten minste 95%.

*AD-Protect-P is een wasbaar mondkapje dat uitsluitend bedoeld is voor sociaal gebruik en alle niet- medische contact beroepen.

Certificatie

Het AD-Protect-P herbruikbaar mondkapje is getest en gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria. Het uitwasbare mondkapje voldoet hiermee aan DFE normen en voorschriften van de Europese regelgeving.

Huid Tolerantie: Standaard OECD 406 HRIPT
Biologisch afbreekbaar: OECD 209/302B
Geregistreerd product en goedgekeurd door EPA en BPR
Antibacterieel: Geregistreerd op de ECHA 95 lijst|
OEKO TEX 100 gecertificeerd
Frankrijk gecertificeerd door DGE
Spanje gecertificeerd door Equilibrium
Portugal gecertificeerd door CITEVE
Portugal gecertificeerd door IMM
Reach goedgekeurd
Niet schadelijk voor afvalwater

COVID-19

Hoewel dit Innovatieve wasbare mondkapje een hoge graad van bescherming geeft, is er geen garantie dat u niet besmet kan raken met het Covid-19 virus of welke ziekte dan ook. Wij raden u dan ook sterk aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM te volgen. Ons product is een waardevolle aanvulling op deze richtlijnen. Het AD-Protect MASK is op dit moment een van de beste niet medische wasbare mondmaskers ter wereld. De samenwerking van de Portugese textielfabrikant Adalberto met verschillende laboratoria en kwaliteitsinstituten, geven een van de best beschermde niet medische herbruikbare mondkapjes verkrijgbaar. Mocht u twijfels hebben over dit product dan geven wij graag inzage in de beschikbare testrapporten. Houdt u ook aan de richtlijnen voor het gebruik van mondmaskers voor uw eigen veiligheid.

Eigenschappen

Bescherming TEGEN KRUISBESMETTING

Vermindert de virale activiteit op omhulde virussen

Geen ongewenste geuren

Voorkomt groei en ontwikkeling van bacteriën geassocieerd met onaangename geuren

NON STOP ANTIMICROBIEEL

Permanente technologie die een breed spectrum aan bacteriën, schimmels en algen vernietigt

GEAVANCEERDE STOF

Met een uitstekende combinatie van breekbaarheid en deeltjesretentie

GECONTROLEERDE LUCHTVOCHTIGHEID

Verbeterd ademend vermogen dat vocht en temperatuur in evenwicht houdt

HOOGWAARDIGE WATERAFSTOTENDE BESCHERMING

Minimaliseert het risico dat virussen en bacteriën zich aan nek en gezichtsbedekking hechten

Gecertificeerd Level 2 Masker

Ons masker is een Level 2 Professional Use Certified Social Mask, ontworpen om meerdere malen te worden gewassen en gedragen, met behoud van dezelfde niveaus van effectiviteit en bescherming en ook met CITEVE-certificering voor ademend vermogen en filtratievermogen dat overeenkomt met Professional Use Masks.

Wetenschappelijk getest

Effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels. Laboratoriumtests wijzen op een hoge mate van bescherming tegen enkele van de meest voorkomende bronnen van menselijke ziekten. Daarnaast voorziet het in een langdurige bescherming en vernietiging van externe ziekteverwekkers die uw kleding verontreinigen.

SLIM ONTWERP VOOR MAXIMALE FUNCTIONALITEIT EN COMFORT

De producten zijn ontworpen met het gebruik, de behoeften en het comfort van de eindverbruiker in het achterhoofd. Het ontwerp is zo gemaakt dat al onze producten licht en ademend zijn, met behoud van een uitzonderlijk hoog niveau van bescherming tegen geuren, bacteriën en schimmels.

VOORKOMT INFECTIE EN VERMIJDT WEEFSEL BESMETTING

Verschillende studies hebben vastgesteld dat virussen en andere bacteriën actief blijven en zich gedurende enkele dagen kunnen verspreiden na het eerste contact met ruwe oppervlaktes zoals textiel, plastic en papier. Onze producten zijn ontworpen om de verspreiding en besmetting van externe pathogenen te voorkomen, waardoor de besmetting van verschillende ziekten tot een minimum wordt beperkt.

GEEN MILIEUBELASTING | NIET-TOXISCH

De Ad-tech producten zijn een duurzame oplossing. Het productieproces is ontworpen om de impact van het product op het milieu tot een minimum te beperken. Tijdens het productieproces worden er geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Het polymeer dat gebruikt wordt om de vochtverdeling en het droogproces te verbeteren is biologisch afbreekbaar en gecertificeerd door Bluesign, Oeko-Tex en REACH.

Ad-tech mondbescherming

High Tech &
Duurzaam

TOP